Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb wyd. 2022

  • Nowość
  • Autor: EGON BINDER
  • Oprawa: miękka
  • Wydawca: Multico
  • EAN: 9788377636152
  • ISBN: 978-83-7763-615-2
  • Ilość stron: 120
  • Wymiary: 190x130x7
  • Data wydania: 2022

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Spis treści: Wytwarzanie dymu Piece i komory wędzarnicze Wędzenie mięsa i kiełbas Wędzenie ryb

  • Nasza cena: 17,40 zł

  • Cena detaliczna: 29,90 zł
  • Rabat: 42%
  • Wysyłamy w: 1-2 dni